Buenos Aires, a capital da Carne excelente e do Tango

Buenos Airesu, glavni grad izvrsnog Mesa i tanga

Siječnja 6, 2015 2 Po Christian Gutierrez i Priscila Gutierrez

A glavni grad Argentine poznat po izvrsnom roštilju, em qualquer restaurante da cidade a carne terá um excelente sabor. O Tango um estilo de música e dança local, postoje predstave na ulici, u barovima, restorani i koncertne dvorane.

Odlučili smo otići tamo kako bismo proslavili datum vjenčanja, kao što rekoh u postu u Santiagu, odlučili smo ostati 4 dana u Buenos Airesu i 6 dana u Santiago.

Stigli smo prvi u Buenos Airesu, ostali smo u naselju Recoleta, veliko susjedstvo u blizini centra i glavnih turističkih atrakcija, za one koji vole šetati gradom, baš kao i mi, to je najukusniji i najjednostavniji način za upoznavanje.

Buenos Airesu

Hodamo, prošli smo i upoznali groblje Recoleta, na trgu ili parku ispred groblja, Imao sam neke emisije, zatim smo otišli do obeliska, za o Teatro Colón, Casa Rosada i napokon smo stigli do Luka Madero.

Luka Madero

Neki dan smo išli u Palermo park.

Palermo park

Sutradan smo otišli na sajam San Telmo, zatim na Stadion Boca Juniors (Bombonera), zatim na Caminito, gdje ručamo, comemos super bem e estava tendo show de tango no restaurante, jako cool, tu smo ostali do noći.

Stadion Boca Juniors (Bombonera)

Caminito

U noći godišnjice našeg vjenčanja išli smo na predstavu Tango s uključenom večerom i pićem, odlučili smo vidjeti tradicionalniju predstavu i otišli na Staro skladište, odlično mjesto, izvrsna hrana i prekrasna predstava, uz to je sve uključivalo i prijevoz do hotela i iz hotela za predstavu, nije bilo jeftino, trošimo oko 500,00 američkih dolara u paru, ali to jako vrijedi, ove se tango predstave mogu vidjeti i na različitim mjestima, kao na primjer u Gospodine Tango ali postoji sve više Hollywood, i željeli smo nešto tradicionalnije.

Staro skladište

Staro skladište Buenos Aires

A Grad Buenos Aires je prekrasno, ima stil vrlo sličan europskim gradovima, međutim, zbog politike i ekonomske krize prolazite kroz neke probleme o kojima ću vam reći u nastavku:

Čim smo stigli, uzeli smo akreditirani taksi iz zračne luke, jer smo mislili da će biti puno bolje i sigurnije, ništa nam se nije dogodilo, ali taksist, Želio sam više od svega promijeniti težinu (njihova valuta), za dolare ili čak reale, ali već smo bili napustili Brazil s razmijenjenim tegovima, i rekli smo da nas ne zanima razmjena, ali i pored toga tip je puno inzistirao, ali jako puno, cijelim putem, želio je znati koliko smo platili za pretvaranje iz reala u pesos i rekao je da će trgovati sa mnom jer bih preplatio, ali znali smo za neke slučajeve prijatelja koji su od taksista dobivali lažni novac, kod nas je sve prošlo u najboljem redu, ali tip je stvarno bio dosadan, i jako smo se bojali, čak je nastavio pričati priče, izgledajući poput prijetnji, ljudi koji su zbog toga bili oteti, pa čak i rekao da postoje ljudi koji su u banci mijenjali dolare i dobivali lažne račune, užasno !! Tko god tamo ide, budite vrlo oprezni s taksistima, ali to je vrijedno spomenuti, samo je taj imao problema.

Druga stvar koja se puno događa su krađe, prijatelj je dva puta opljačkan na istom putovanju, čak je i Dulce de Leche koji je kupio ukraden, prvi put je bio na Hop-on Hop-offu, a drugi put vjerujte mi, bilo je unutar hotela.

Moja sestra je sada bila usred godine na skijanju u Barilocheu, sa svojim šogorom i nećacima, putovanje im je također dobro prošlo, ali prije nego što ode, Rekao sam da uzimam samo utege, ne uzimajte dolare zbog krivotvorenih novčanica, ok nije imala problema s krivotvorenim novčanicama, ali na kraju platio puno više, ture, hranu i ostalo, jer su Argentinci htjeli sve primiti u realima ili u dolarima, nisu prihvaćali svoju valutu!!Prihvaćali su samo utege, se pagasse bem mais caro, apsurd!!

Sve sam to rekao vama koji tamo ide, postanite pametni, ali osim toga Buenos Aires je stvarno cool i jako zabavan.

Kako doći
Zrakoplovom, u Brazilu je najlakše.
Trajekt, napuštajući Urugvaj.
Automobilom ili motorom, ovo je putovanje koje mora biti stvarno super, ali još uvijek nismo imali vremena za napraviti, možda u budućnosti;

Gdje odsjesti
Odsjeli smo u apart hotelu Recoleta Studios Buenos Aires, vrlo dobro, to je zapravo bio stan koji je mladić unajmio, ali rezervacije nema, nalazi se u naselju Recoleta, vrlo blizu groblja, otprilike četiri ulice dalje, apart je imao sve što nam je trebalo (televizor, internet wi fi, hladnjak, štednjak, čak i mali balkon), osim što je bio blizu supermarketa, kako bismo mogli kupiti predmete za doručak, vino i sir, lá são muito baratos.
Gdje odsjesti u Buenos Airesu

Ili što jesti
Meso!!!! Više mesa!! Puno mesa!! Kao što sam rekao u Buenos Airesu, stvar je u tome da se jede roštilj, svi restorani u koje smo išli, čak i kod onih koji nisu bili poznati meso je bilo prvoklasno i uvijek popraćeno dobrim vinom.

Otišli smo u neke restorane, sve divno, ali oni koji se ističu jesu:

Kabina Las Lilas, restoran smješten u Puerto Madero ispred starih pristaništa stare luke, mjesto je lijepo, a hrana još bolja, samo jedan jedini međutim, nije jeftino, ali također nije skupo, u usporedbi sa standardima restorana iste kvalitete u São Paulu.

Kabina Las Lilas

Neki dan smo otišli u restoran koji je bio uključen u Tango show što kupujemo, fomos no restaurant do Viejo Warehouse, kao što je rečeno meso iz svih restorana bilo je izvrsno.

Tango show

Otišli smo i u vrlo dobar restoran, ali dalje od središta, bio u susjedstvu Palerma, ali ne sjećam se imena mjesta.

Zastajemo i da uzmemo ukusno Fredoo sladoled

Fredoo sladoled

U Argentini, komadi mesa razlikuju se od Brazila, ali ovaj fantastični stil rezanja dolazi u restorane i supermarkete u Brazilu. Postoje najpoznatije vrste rezanja mesa:

  • Odrezak Ancho ili Ojo de Bife, filet, je posjekotina koja prolazi kroz gotovo cijelu stražnju stranu vola, blizu kralježnice. Blizu vrata, blizu rebara, široka je (širina) i ima "oko" masti koje razdvaja dva mišića.
  • Chorizo ​​odrezak, stražnji dio mesne štruce, uži od odreska ojo.
  • Strip pečeno, naziva se i pečena traka, je rebro presječeno preko kostiju;
  • Lomo, slatka pređa
  • Kvadrilov rep, sisica

O que fazer em Buenos Aires e quais são as principais atrações de Buenos Aires

Tango show, u Buenos Airesu postoji nekoliko tango klubova, ali kao što sam gore rekao, više volimo znati tradicionalniji Staro skladište;
O que fazer em Buenos Aires e quais são as principais atrações de Buenos Aires.

O que fazer em Buenos Aires

Groblje Recoleta, gdje je pokopana Evita Perón, postala turistička atrakcija i uvijek je gužva;

Koje su glavne atrakcije Buenos Airesa

Caminito, siromašno susjedstvo Buenos Airesa, poznat po kućama različitih boja, za restorane na ulici, a također i za tango plesove u restoranima i na sredini ulice;

Caminito

Caminito

Bombonera, poznati nogometni stadion, koji pripada ekipi Boca Juniors, postoji timski muzej i obilazak stadiona s vodičem;

Bombonera

Bombonera

Svibanjski trg i Casa Rosada, sjedište argentinske vlade, mjesto mnogih prosvjeda danas, zbog krize kroz koju zemlja prolazi;

Svibanjski trg i Casa Rosada

Kazalište Colon, reci da je iznutra jako lijepo, ali kao što su imali određena vremena za ulazak ujutro i popodne, i stigli smo sredinom tog vremena, na kraju nismo vidjeli unutra, a ostale su nam samo fotografije izvana, pa ako ga želite interno posjetiti, provjerite rasporede, prati web stranica kazališta;

Kazalište Colon

Šume ili park Palermo, to je prekrasan park, vrlo dobro zbrinuto, pun cvijeća i drveća, ali dalje od središta;

Šume ili park Palermo

Šume ili park Palermo

Obelisco;

Obelisco

Metropolitanska katedrala u Buenos Airesu;

Metropolitanska katedrala u Buenos Airesu

Metropolitanska katedrala u Buenos Airesu

Floralis Generica;

Floralis Generica

Most žene;

Most žene

Luka Madero (Luka Madeira), stara luka i gradski mol, danas pretvoren u mjesto velikog uzbuđenja, s nekoliko izvrsnih restorana i između najpoznatijih i jednog od najboljih tamo, o Kabina Lila;

Luka Madero (Luka Madeira)

Sajam San Telmo, tradicionalni sajam koji se održava svake nedjelje od 10 sati do 17 sati, poznat je po prodaji antikviteta i zanimljivosti, sajam se nalazi u Praça de Dorrego, možete posjetiti sajam, a zatim otići do stadiona La Bombonera, a zatim do Caminita, kako smo to učinili.

Sajam San Telmo

O čemu treba imati više informacija Što posjetiti u Buenos Airesu, veja no blog Caminhos Me Levem